Hoppa till innehåll

Tjänster inom träning

Personlig träning

Vi hjälper dig att komma igång med din träning, träna för en funktionell vardag eller nå specifika träningsmål. Hos oss får du hög kvalité till förmånliga priser.

Fysträning

Vi erbjuder idrottsföreningar proffshjälp inom fysträning, skadeförebyggande och rehab.

Företagsträning

Vi erbjuder allt från enstaka träningsevent till längre perioder av träning. Vi skräddarsyr paket utifrån ditt företags behov.

Personlig träning

Söker du efter en välutbildad, erfaren och kompetent personlig tränare? I så fall har du kommit rätt. Vi på Fysioelit är alla högskoleutbildade med lång erfarenhet inom träning och hälsa. Hos oss kan du därmed känna dig trygg att du får rätt stöd och hjälp utifrån dina specifika förutsättningar och behov.

Vi hjälper dig att komma igång med din träning, träna för en funktionell vardag eller nå specifika träningsmål. Vi erbjuder individuell träning, DUO-pass och träning i mindre grupp för upp till fem personer. Fysioelit ger dig hög kvalité till förmånliga priser!

Läs mer om våra personliga tränare här, boka en gratis konsultation eller boka ett pass direkt.

Fysträning

Vill din idrottsförening ha proffshjälp med fysträningen? Vi har länge hjälpt lag som VIK hockey, Rönnby Tigers och VästeråsIrsta handbollsförening att hålla sig skadefria och prestera på planen. I vårt team har vi fysioterapeuter med specialistkompetens inom idrottsskador. Vi ser till att lägga upp fysträningen så att den ökar prestationen i just er idrott samt förebygger skador. Vi erbjuder även rehab och kombinerar gärna fysträningen med fystester samt föreläsningar inom kost och återhämtning. Hör av er till oss så kan vi hitta ett upplägg som passar just er förening!

Ni är även välkomna till oss om ni vill erbjuda era aktiva kompletterande träning inom styrka, spänst, skadeförebyggande eller kondition inom individuell idrott.

Företagsträning

Fysisk träning stärker kroppen och hjärnan, gör oss bättre på att hantera stress och gör att vi mår bättre. Mår vi bättre så presterar vi också bättre. Fysisk träning förbättrar även våra kognitiva förmågor, höjer vår kreativitet och minskar sjukdagarna. Träning i grupp skapar dessutom teamkänsla och gemenskap. Vi på Fysioelit har länge hjälpt lag som VIK hockey och Rönnby Tigers att prestera på planen, nu vill vi även hjälpa dina anställda att prestera på jobbet!

Vi erbjuder allt från enstaka träningsevent till längre perioder av regelbunden träning. Vi kan också skräddarsy paket utifrån era behov innehållande träning, föreläsningar om kost, sömn och stress samt mental träning. Vi håller till i vårt eget gym på Rocklunda, utomhus i naturen eller på plats hos er. Hör av er till oss om ni vill veta mer, få en prisoffert eller diskutera förslag på upplägg.

Omdömen från våra kunder

Om Amanda som personlig tränare

”2021 års bästa investering var att anlita Amanda som personlig tränare. Med sin person, kunnande och yrkesroll skapade Amanda snabbt en känsla av förtroende och respekt. Utskick av tydliga träningsprogram sett till min nivå och förmåga. Alltid öppet att höra av sig vid eventuell frågeställning. En tydlig utvecklingskurva nåddes på den tid vi hade. 

Om Rasmus som personlig tränare

”Kunskap, GRIT och träningsglädje! Rasmus har en förmåga att skapa optimala förutsättningar för att vilja och våga utmana sig, lyckas hålla i över tid samt ge nycklar till vad som krävs för att uppnå mål och resultat i träningen. Nyfikenhet på kundens behov, mängder med kunskap inom träning och fysioterapi samt stenkoll på forskning, gör att Rasmus är ett självklart val för att utvecklas oavsett träningsform och nivå. En stor källa till inspiration!”